Terug naar overzicht

2008 Clinic Rudi Kemna

Om de wieler-skills te verbeteren hebben de Bokk'nrieders Rudi Kemna uitgenodigd voor een wilerclinic.

2008 Clinic Rudi Kemna

Clinic Rudi Kemna


Zaterdagmiddag 16 augustus, rond de klok van tweeën, hadden zich een kleine 25 Bokk'nrieders verzameld bij café Morshuis. Onder hen Rudi Kemna, die op uitnodiging een wielerclinic zou verzorgen. Na de koffie en de cake werd in twee groepen vertrokken richting de wielerbaan in Oldenzaal. Onderweg werden enkele oefeningen en trainingsvormen uitgevoerd, waarbij Rudi afwisselend in beide groepen mee reed.

Aangekomen bij de wielerbaan was er tijd voor een kop koffie, maar al snel werd de fiets weer "bij de kop gepakt". Ondertussen werd alles op foto en film vastgelegd door Maarten Woldendorp, die zelf wegens een blessure niet mee kon fietsen. Na een aantal sprintjes werd er een wedstrijdje over 3 ronden gereden. We moeten de filmbeelden uiteraard afwachten, maar het schijnt dat Frank Visschedijk als eerste de finishlijn gepasseerd heeft.

Op de terugweg werd er weer stevig doorgereden, zo hard zelfs dat we tot twee keer toe Maarten voorbij stoven voordat hij zijn camera uit de auto had gehaald. Rond kwart voor vijf werd het terras bij thuishaven Morshuis opgezocht om, onder het genot van een biertje, naar de verdere uitleg en verhalen van Rudi te luisteren.
Al met al een prachtige fietsmiddag. Het weer was ons goed gezind en het programma zat prima in elkaar.

Rudi bedankt en uiteraard ook de organisatoren Mark Kemna en Milko Wissink.

Wil je ook meefietsen?

Klik op 'meefietsen' en vul je gegevens in. Daarna nemen wij contact met je op.

Meefietsen

Contact

E-mail naar info@bokknrieders.nl