Bokk'nrieders logo

Over ons

  • Albergen

In 1992 is deze sportieve fietsgroep ontstaan doordat een groep vrienden besloot - na een actieve voetbalcarrière - te gaan fietsen. De Bokk’nrieders telt anno 2022 meer dan vijftig enthousiaste fietsers. Met de eigen opvallende tenues zijn ze een begrip in de regio.

Ons fietsprogramma
Zondagochtend, dinsdag- en donderdagavond zijn onze vaste fietsmomenten. In aanloop naar bijzondere evenementen - bijvoorbeeld een weekje klimmen in het Franse- of Italiaanse hooggebergte - fietsen we op de donderdagavond een krachttrainingsprogramma. We fietsen in vier groepen. Zo fietst iedereen op zijn eigen niveau. Ons wegseizoen loopt van april tot en met september.

Toergroep
Sinds 2022 heeft de Bokk'nrieders ook een toergroep. Het doel van deze groep is gezelligheid tijdens het fietsen. Om dit te bewerkstelligen kent deze groep een aantal basisregels. Er wordt met een gemiddelde snelheid gefietst van 25 -28 km/h. De afstand van een trainingsrondje zal maximaal 50-60 km bedragen. Onder het motto "samen uit, samen thuis" zal elke fietser zich hier thuis voelen.

Ook in de wintermaanden actief
Van oktober tot en met februari fietsen veel Bokk’nrieders op de ATB eigen tochten of georganiseerde ritten in de regio. Een aantal enthousiastelingen gaat ook in de winterperiode met de wielrenner op de weg. Uitgerust met verlichting en reflecterende hesjes wordt zo’n twee uur rustig gekoerst. En op de zondagochtend gaan we voor ‘een rondje Holten’.

Samen een weekend of week fietsen
Elk jaar organiseren we een fietsweekend naar bijvoorbeeld de Limburgse heuvels of het Duitse Sauerland. Eens in de twee à drie jaar beklimmen we een week lang de hooggebergtes van Frankrijk, Italië of Oostenrijk. Altijd prachtige dagen, die garant staan voor schitterende vergezichten, geweldige uitdagingen én natuurlijk volop (wieler)humor en een fantastische sfeer.

Contact

E-mail naar info@bokknrieders.nl

Wil je ook meefietsen?

Klik op 'meefietsen' en vul je gegevens in. Daarna nemen wij contact met je op.

Meefietsen

Contact

E-mail naar info@bokknrieders.nl